Advert
Advert

BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN YÜKÜNÜ ALMAK BİZİM İÇİN BİR ŞEREFTİR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Sinikan Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Beyazgül her zaman AK davanın yanında oldukları için dernek üyelerine teşekkür etti.

BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN YÜKÜNÜ ALMAK BİZİM İÇİN BİR ŞEREFTİR”
Bu içerik 125 kez okundu.
Advert

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’da kurulduğu günden bu yana önemli sosyal yardım faaliyetleri ve kampanyalar düzenleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Sinikan Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek üyeleri, meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları ve vatandaşların da katılım sağladığı buluşmada Derneğin faaliyetleri konusunda bilgi verildi. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine desteklerini açıklayan Sinikan Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Derneği üyeleri sohbet havasında geçen programda önemli mesajlar aktarıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ’DEN SİNİKAN AŞİRETİ DERNEĞİNE ZİYARET

Şanlıurfa’da kangrenleşen birçok sorunu çözdüklerini hatırlatan Başkan Beyazgül, “Aramızda meclis üyeliğine müracaat etmiş fakat listeye giremediği halde burada olan kardeşlerimiz var. Onlar çok daha fazla değerliler. Gerçek dava adamlığı budur. Müracaat ettikten sonra listede olmamalarına rağmen hadi bana eyvallah dememişler. Bu bir çizginin bu bir dava adamlığının örneğidir. Aslında olması gereken durum da tam olarak budur. 5 senedir vekillerimizle, belediye başkanlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ediyoruz. Birçok zor sorunların altından kalktık. Birçok sıkıntıları aştık. Memlekete çok önemli hizmetleri yapmayı Allah bize nasip etti. Göreve geldiğimizde Çevik Kuvvet Kavşağı, Abide Kavşağı, Belediye eski hizmet binası olumsuz bir durumdaydı. Kızılay, Kızılkoyun, Trambüs, Şanlıurfaspor önemli sorunlardandı. Bunların hepsinin üstesinden geldik. Yolumuza devam ettik. Bugüne gelindiği zaman Cumhurbaşkanımız beni aradığı zaman “Zeynel Abidin Bey Şanlıurfa’nın yükünü tekrar sana yüklüyoruz” dedi. Ben de emriniz olur Sayın Cumhurbaşkanım dedim. Şanlıurfa’nın yükünü almak bizim için bir şereftir.” Diye konuştu.

CEVHERİ, “DAVAMIZA SAHİP ÇIKTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise konuşmasında “Burada derneğin faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendirdiler. Sinikan Derneği bir aşiret derneği ama garibana sahip çıkan, bursa veren taziyelerde ortak hareket eden, yardımlaşma esasını ciddi manada yürüten bir dernektir. Hizmete talip oldular ancak nasip olmasa bile kendi çizgilerinden Ak Parti davasından vazgeçmediler. Yollarına devam ediyorlar. Ben partimize ve davamıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Sinikan Aşireti Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serdar Özçelik de ziyaretleri için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti