Advert
Advert

GÖNÜLLERİN BAŞKANI ESNAFLA KUCAKLAŞTI

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, esnafla buluşmasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Başkan Beyazgül’e esnaflar şiir ve türkülerle destek verdi.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI ESNAFLA KUCAKLAŞTI
Bu içerik 105 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, esnafla buluşmasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Başkan Beyazgül’e esnaflar şiir ve türkülerle destek verdi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden aday gösterilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunmaya devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi çarşıları gezen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgü’ün bu günkü durağı Gastronomiye yön veren İsotçular çarşısı oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Göller Mahallesindeki isotçular pazarında esnaflarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül, vatandaşlarla kucaklaştı.

Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılanan Başkan Beyazgül, destek veren vatandaşlar şiir ve türküler okudu. Başkan Beyazgül’e şiir ve Türküler okuyan vatandaşlar her zaman Başkan Beyazgül’ün yanında yer alacaklarını söylediler.

Miniklerin Başkan amcası büyüklerin ise Başkan kardeşi olan Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı hizmetlerle her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor. Genci yaşlısı, kadın ve çocukların büyük bir teveccüh gösterdiği Başkan Beyazgül, halkın gönlüne dokunmaya devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti