Advert
Advert

HASAN ÇAY, BAŞKAN BEYAZGÜL İÇİN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Şanlıurfa’dan Bağımsız olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Hasan Çay, adaylıktan çekilerek AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceğini açıkladı. Başkan Beyazgül, ezici bir farkla seçimi kazanacaklarını söyledi.

HASAN ÇAY, BAŞKAN BEYAZGÜL İÇİN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
Bu içerik 212 kez okundu.
Advert

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 31 Mart Yerel seçimlere Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak katılan Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay, adaylıktan çekildi. Adaylıktan çekilen Hasan Çay, ailesi ve dostlarıyla birlikte AK Partiye katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti eski Milletvekili Mahmut Kaplan ve AK Parti Gurup Başkanvekili Faruk Bayuk, Hasan Çay tarafından düzenlenen programa katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, EZİCİ BİR FARKLA KAZANACAĞIZ’’

31 Mart yerel seçimlerde ezici bir farkla kazanacaklarını ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Seven sevdiğinin yanında olur. Bundan ötesi yoktur. İnsanlar bazı zamanlar olur ki, bir seçim zamanı varsa ve bütün insanlar, bütün dünya onunla uğraşıyorsa ve o bir dünya lideriyse, bütün mazlum insanlar sıkıntı içerisindeyse burada hesap olmaz. Bu zaman hesap zamanı değildir. Hasan Çay’da bunları düşünerek, bu iş hesap, kitap zamanı değil, diyerek bizlere destek verdi. Memleketini, milletini seven bir kişidir. Bu dönemde erdemlik yaptı. Buna rağmen ben her seçimde söylüyorum, biz başaracağız ve çok ezici bir farkla kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın meselelerini bu kadrolar çözer. Bu kadrolar tecrübelidir’’ dedi.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vermek için adaylıktan feragat eden Hasan Çay, kardeşime teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Bağımsız adaylıktan çekilerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek vereceklerini ifade eden Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay ise her zaman AK Parti’nin yanında olduklarını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti