Advert
Advert

KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ'Yİ BAĞRINA BASIYOR

Karaköprü’de yaptığı hizmetlerle yeniden aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor

KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLAR BAŞKAN BAYDİLLİ'Yİ BAĞRINA BASIYOR
Bu içerik 128 kez okundu.
Advert

31 Mart mahalli idareler seçimi için yeniden AK Parti’den aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Şenevler Mahallesine çıkarma yapan Başkan Baydilli, MKYK Üyesi Yıldız ve Milletvekili Cevheri esnafı ziyaret ederken yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinlediler. Vatandaşlar Başkan Baydilli’ye teveccühlerini iletirken, Karaköprü’ye kazandırdığı hizmetler için teşekkür edip dua ve desteklerini ilettiler.

 

Karaköprü’de her noktaya hizmet götürdüklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart’ta yeniden seçildikten sonra da bu hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam edeceğinin altını çizdi.

 

Başkan Baydilli, “Seçimlere yaklaştıkça vatandaşlarımızın desteğini, ilgisini daha fazla hissetmeye başladık. Biz ilçemizdeki her vatandaşımıza hizmet etmek için çaba gösterdik, vizyonel projelerle ilçemize değer kattık. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh ve sevgi gösteriyor ki bugüne kadar doğru işler yapmışız. İnşallah 31 Mart günü kazanan yeniden Karaköprü olacak ve ilçemiz önemli hizmet ve projelerle kalkınmaya devam edecek.

 

İlçemizdeki her birey bizim için önemlidir ve hak ettiği hizmeti almalıdır anlayışıyla çalışıyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın desteğiyle, dualarıyla bu hizmetin artarak devamı sağlanacaktır” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirip akşamları da ev ziyaretleri ve seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti