Advert
Advert

Gülender Açanal, Ak Parti SKM'yi Ziyaret Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz.Zemzem Gülender Açanal, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Başkan Abdurrahman Kırıkçı’dan SKM çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı, fikir alış verişinde bulundu.

Gülender Açanal, Ak Parti SKM'yi Ziyaret Etti
Bu içerik 1356 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, fikir alış verişinde bulundu.

Beraberinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin ile birlikte SKM birimlerini tek tek dolaşıp, çalışanlarla selamlaşarak çalışmalarında başarılar dileyen AK aday Açanal, daha sonra SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile bir süre SKM çalışmaları ve kendilerinin yaptıkları seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret esnasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kayral da hazır bulundu.

SKM Medya Takip birimini ziyaret ederek, yapılan haberleriyle ilgili bilgiler alan AK aday Açanal, seçim çalışmalarının görüntü ve fotoğraflarının ellerine ulaştığı anda habere dönüştürüp servis edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisinin de mübarek Ramazan nedeniyle çok yerleri ziyaret etmekten ve onları bilgilendirmeye yılmadan devam ettiğini, seçim gününe kadar da ayak basmadık yer bırakmayacağını belirtti.

 

Her zaman çok çalışacağız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz.Zemzem Gülender Açanal, “AK Partinin bir ferdi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi şimdi de gece gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti adına gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya, Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmaya, vatandaşlarımızı 24 Haziran seçimleri konusunda bilgilendirmeye ve onları ikna etmeye çaba sarf ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın biz kadınlara olan güveninde haklı olduğunu gösterebilmek için sadece seçim zamanlarında değil, her zaman çok çalışacağız, çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri için de her gittiğimiz yerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili seçimlerinde de AK Partiye oy vermelerini istiyoruz. Elimizden geldiğince AK Partinin ve Cumhurbaşkanımızın ülkemiz, milletimiz ve Şanlıurfa’mız için neler yaptığını anlatıyoruz. Varsa vatandaşlarımızın da taleplerini alıyoruz” diye konuştu.

 

Öncelikle Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız

AK aday Ecz.Z.Gülender Açanal, her gittiği kadın toplantılarında, “Bu seçim kesinlikle zor bir seçim değil, sadece çok önemli bir seçim. Neden önemli derseniz; yeni bir sisteme geçeceğiz. Bu sistem Cumhurbaşkanlığı Sistemi. Öncelikle Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız. Daha sonra güçlü bir parlamento için Milletvekili seçimini yapacağız. Bu çok önemli. Sakın bir başka partiye de oy verelim düşüncesine kapılanlar varsa aranızda, lütfen dinlediklerinizi sizde onlara ifade edin. Kesinlikle Milletvekilliği seçiminde AK Partiye oy kullanmamız gerekiyor ki; bu ülke gerçekten istiklaline, istikbaline kavuşsun ve Cumhurbaşkanımızın eli güçlensin. Bu konuda kadınlarımıza çok görev düşüyor” diyerek onları ikna ettiğini söyledi.

 

Her zaman çok çalışacağız

Gençliğini ve kadınlarını ihmal eden bir milletin, geleceğini imar edemeyeceğini hatırlatan ve AK aday Açanal’ın SKM’yi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise, “Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret eden Milletvekili adayımız Gülender Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Kendileriyle gurur duyuyoruz. SKM çalışmaları ve kendilerinin yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu davanın bir neferi olduğum için rabbime binlerce kez hamdolsun. Gençlerimizden de Allah razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yaşını düşürmesi gençlere verdiğimiz önemin belirtisidir. Gerek AK Parti teşkilatı olarak her kademesiyle ve Şanlıurfalılar olarak her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. 24 Haziran’da her seçimde olduğu gibi bu seçimde de hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde, hemde Milletvekili seçiminde en fazla oy veren illerin başında yer alacağız inşaallah” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ