Advert
Advert

Halil Özcan'dan Miting Gibi Büro Açılışı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Eyyübiye’de seçim bürosu açılışına katıldı. Miting havasında gerçekleşen açılışta konuşan AK Aday Halil Özcan, Batı Ülkelerinin Türkiye’de ki seçime odaklandığını hatırlatarak, “Batı’nın oyununu bozalım” dedi.

Halil Özcan'dan Miting Gibi Büro Açılışı
Bu içerik 1354 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, 27. Dönem Milletvekili Adayı Halil Özcan, Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesi’nde seçim bürosu açılışına katıldı. Ahmet Göktaş tarafından Halil Özcan adına açılan seçim bürosu açılışına AK Aday Halil Özcan’ın yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. açılış öncesi vatandaşlara hitap eden AK Aday Halil Özcan, “Öncelikle Göktaş ailesine büro açılışından dolayı hem minnettar hem de çok şükranlarımı sunuyorum. Buradan da kanaat önderimiz İsmail Göktaş amcamıza da selamlarımızı saygılarımızı iletiyoruz. Bugün 24 Haziran’a giderken gerçekten çok önemli bir virajdayız. Siz değerli AK Partililer, Göktaş Ailesi Eyyübiyeliler olarak bu oyunun farkındasınız. Bir tarafta şer odakları terör örgütleri ile bir olurken diğer tarafta AK Parti ile Cumhur İttifakı var. Bugün diğer tarafta hiçbir zaman bir araya gelemeyen partiler ittifak halindeler. İsmini de millet ittifakı koymuşlar ama millet ile alakası olmadan, millete rağmen millet ittifakı olmaz. Bununda inşallah 24 Haziran’da milletin ne yapacağını buradan Eyyübiye’den Yenice’den Türkiye’ye önemli bir mesaj verilecektir.” Dedi. 

Bu seçimin geçmiş seçimlerden çok farklı olduğunun altını çizen AK Aday Halil Özcan, bütün fitne odaklarının gözünün Türkiye’de olduğunu anlattı. AK Aday Halil Özcan açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Her zaman söyledim hiçbirimizin ne Fransa’da ki, ne Rusya’da ki, ne Amerika’da ki, ne de Almanya’da ki hiçbir seçim bizi ilgilendirmedi alakadar da etmedi. Ama bugün bakıyorsunuz ki Avrupa bize karşı kullandığı terör örgütleri aracılığıyla orada ki toplantılarımızı engellemekte. Biz onlara 24 Haziran’da gereken cevabı vereceğiz. Sizlerden ricam 24 Haziran’da sandığa giderken küskünlüklerimizi unutalım.  Siyasi olur muhtarlık olur. Bu mesele ne Meclis Üyesinin meselesi, ne Belediye Başkanımızın meselesi. Bu mesele Türkiye’nin ve ümmetin meselesi. Burada dik duran bir Cumhurbaşkanımız var. 20 yıl öncesini çok iyi hatırlayalım.”

Seçim bürosu açılışını yapan Ahmet Göktaş ise AK Kadrolara destek olduklarının altınız çizerken, gözü Türkiye’nin üzerinde olan Avrupa’ya inat AK Parti’yi destekleyeceklerini söyledi.  Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ