Advert
Advert

Başkan Çiftçi'nin Hafta Sonu Seçim Mesaisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gün şehir merkezinin yanı sıra farklı bir ilçede vatandaşlarla buluşarak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Başkan Çiftçi'nin hafta sonu adresi otomotiv sektör temsilcileri ve esnaf grupları oldu.

Başkan Çiftçi'nin Hafta Sonu Seçim Mesaisi
Bu içerik 774 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gitmedik yer bırakmıyor. Şehir merkezi ve ilçelerde sivil toplum kuruluşları, esnaf grupları, işadamları ve her kesimden vatandaşla bir araya gelen Başkan Çiftçi, yoğun mesaisini hafta sonu da sürdürdü.

Hafta sonu ilk olarak otomotiv sektör temsilcilerini ziyaret eden Başkan Çiftçi, firma yetkilileri ve çalışanlarına 'hayırlı işler' temennisinde bulunarak 24 Haziran seçimlerini anlattı.

Başkan Çiftçi yoğun mesaisine öğlen saatlerinde tarihi çarşılar bölgesindeki esnafı ziyaretle sürdürdü. Burada da esnafı işyerlerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Çiftçi, 24 Haziranın Türkiye açısından çok önemli bir tarih olduğunu söyledi.

24 Haziran'da halkın yine istikrardan ve AK Parti'den yana duracağını söyleyen Başkan Çiftçi, "Bu önemli süreçte halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. 24 Haziranla birlikte Türkiye'mizin önü açılacak ve istikrar katlanarak sürecektir" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ