Advert
Advert

İbrahim Ayhan:'Halkımızın Emrindeyiz'

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle gezen Ayhan, vatandaşlar ile sohbet edip talep ve sorunlarını dinlerken diğer yandan ise 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıyor.

İbrahim Ayhan:'Halkımızın Emrindeyiz'
Bu içerik 1239 kez okundu.
Advert

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Ayhan Akçakale ilçesinde bulunan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer yandan ise kırsal mahalle ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Akçakale ilçesine bağlı Yukarıbeydaş, Geçitli, Dorumali, Damlalı, Erecek ve Ugurhan kırsal mahallelerinde, mahalle sakinleri ve muhtarları ile bir araya gelen AK Aday Ayhan, AK Parti Hükümetinin yaptığı icraatları anlatarak 24 Haziranda yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için destek istedi.

 

Gerçekleştirdiği Kırsal mahalle ziyaretinde 24 Haziran seçimlerinin yüzyılın seçimi olduğunu belirten AK Aday İbrahim Ayhan, " Her daim sahada vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Bugün de Kırsal mahallerimizde ağabeylerimizi, Ablalarımızı, genç kardeşlerimizi ziyaret ettik. Her zaman olduğu gibi hemşerilerimizin emrinde, onlarla iç içeyiz" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ