Advert
Advert

Çelik Ailesinden, Özcan'a Tam Destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan 24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Milletvekili Özcan, Çelik Ailesinin kendisi için düzenlediği programa katıldı.

Çelik Ailesinden, Özcan'a Tam Destek
Bu içerik 1139 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve Milletvekili İbrahim Halil Çelik’in de mensubu bulunmuş olduğu Çelik Ailesi tarafından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Halil Özcan'a destek amaçlı program düzenlendi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Çelik ailesinin geçmişten beri milli görüş davasında, Milli Selamet Partisi ile aynı davada yer almış aileler olduklarını belirterek, “Urfa’da bu davaya sahip çıkan ailelerin başında Çelik ailesi vardır. Onun için Çelik ailesinden Allah razı olsun. Benim için çok değerli olan Çelik ailesi ile bizleri bu güzel gecede buluşturan Ahmet Çelik ve AK Parti Haliliye SKM Başkanı İlyas Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi Bugünde, yarında biz Çelik ailesi ile birlikte olacağız. Bu kutlu davada bedel ödemiş bir ailesiniz. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli.

 

24 Haziran seçimlerine giderken hiç bir zaman bir araya gelemeyecek olan partiler birleşmişler. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı ittifak içerisine girmişler. Hangi çaba içerisinde olurlarsa olsunlar ben inanıyorum ki 24 Haziran'da gereken cevabı alacaklar. Şanlıurfa'mızda Sayın Cumhurbaşkanımıza çok güçlü bir destek verecektir" dedi.

 

 

Çelik ailesi adına konuşan Ahmet Çelik ise, "Sn Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekilimiz Halil Özcan'a destek amaçlı düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılım gösteren başta vekilimiz Halil Özcan olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

AK Parti Haliliye SKM Başkanı İlyas Çelik ise, " Geçmişte ve gelecekte bu kutlu davada yer aldığımız için mutluluk duyuyoruz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kutlu davanın sesi olan değerli vekilimiz Halil Özcan'a göstermiş olduğumuz bu destek ve teveccühümüzü ülkemizin istikbal ve istikrarı açısından dönüm mahiyetindeki 24 Haziran seçimlerinde ve ondan sonraki süreçte de davamıza ve kıymetli vekilimize her daim desteğimizi sunacağımızı değerli Çelik ailesine arz ederiz" şeklinde konuştu.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ