Advert
Advert

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar İlçesini ziyaret etti.

Ceylanpınar’da ilk ziyaretini AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığına yapan Başkan Kırıkçı burada teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar İlçesini ziyaret etti.
Bu içerik 821 kez okundu.
Advert

Ceylanpınar’da ilk ziyaretini AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığına yapan Başkan Kırıkçı burada teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye gelen Başkan Kırıkçı Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek ile birlikte teşkilat mensupları ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İlçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat ziyaretinin ardından Ceylanpınar Belediyesi ziyaret ederek Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve Belediye Meclis üyeleri ile bir dizi toplantı gerçekleştirerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ceylanpınar’da coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Kırıkçı İlçe ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Çok Kıymetli Ceylanpınarlı hemşerilerim bizler AK Partinin yüklediği sorumluluğun hep birlikte farkındayız. Bizlerin burada bulunmasının temel sebebi AK Partiye olan güvenin ve ülfetin tam olmasıdır. Bu açıdan Ceylanpınar’ın AK Parti’ye olan bu Gönül muhabbetini burada görüyor ve kendilerini yürekten tebrik ediyorum. İlçemizde, bölgemizde su ihtiyacı olan, yol ihtiyacı olan, grup yol ihtiyacı olan köylerimiz var bunların hepsinin farkındayız. Şunu ifade etmek isterim dünyanın çok zorlu bir süreçten geçtiğini görmekteyiz. Türkiye’nin bu süreçteki en büyük avantajı iktidarının AK Parti olması başında da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin olmasıdır. Pandemi sürecinde Avrupa’nın yaşadığı zorlukları, En gelişmiş Avrupa ülkelerinin ne kadar sarsıldıklarını, ekonomilerinin ne denli çöktüğünü gördük, şahit olduk.  Bir Covid tedavisinin 20 bin dolar olduğu dünyanın en gelişmiş ülkesi Amerika’nın çaresizliğini hep birlikte gördük. Şükürler olsun ülkemizde salgınla ilgili yapılan bütün masraflar devletimiz tarafından hiçbir ücret alınmadan sağlandı. Yine şükürler olsun ki Türkiye sağlık alanında ciddi bir sorun yaşamadan bu süreci kontrollü bir şekilde atlatmaya devam ediyor. İlçemizde Belediyemiz, teşkilatlarımız çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde oldukça ilçemizde de şehrimizde de daha güzel işler ortaya çıkmaya devam edecektir.  Ben bu vesileyle Şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerim adına Misafirperverliğinizden dolayı ben hepinize teşekkürlerimi sunuyor. Yapacağınız çalışmalarda hepinize muvaffakiyetler diliyorum” cümlelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.