Advert
Advert

Baydemir: Demirtaş'ı Yan Koğuşlardan Taciz Ediyorlar

Cezaevindeki Selahattin Demirtaş, sağında ve solunda bulunan koğuşlarda farklı siyasi görüşten mahkumlar tarafından sloganlarla rahatsız ediliyormuş.

Baydemir: Demirtaş'ı Yan Koğuşlardan Taciz Ediyorlar
Bu içerik 1213 kez okundu.
Advert

HDP Milletvekili Osman Baydemir, TBMM'de tutuklu milletvekillerinin cezaevi koşullarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Demirtaş'ın yan koğuşlardaki mahkumlar tarafından sloganlarla taciz edildiğini söyleyen HDPŞanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, "Eş genel başkanlarımız özgürlüğe kavuşuncaya kadar bizim açımızdan hiçbir yasa, KHK ve anayasal çalışma meşru değildir." dedi.

GAZETECİ SORDU, BAYDEMİR DOĞRULADI

Bir gazetecinin, "Selahattin Demirtaş'ın psikolojik işkence gördüğüne yönelik haberler çıktı. Sağında ve solunda bulunan koğuşlarda farklı siyasi görüşten mahkumların sloganlarla tacizi yönünde iddialar doğru mu?" sorusu üzerine Baydemir, "Biz birkaç gün boyunca tecrit uygulamasının ve olası saldırıların önlenmesi konusunda kimi temaslarımız oldu. Bu temaslardan sonuç almadığımız için bu çağrıyı yapma ihtiyacı doğdu. Evet dedikleriniz doğrudur." yanıtını verdi.

 

MHP'YE SUNULAN ANAYASA TEKLİFİ

AK Parti'nin anayasa değişikliği teklif taslağını MHP'ye sunması ve HDP'nin tavrına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Baydemir, "Eş genel başkanlarımız özgürlüğe kavuşuncaya kadar bizim açımızdan hiçbir yasa, KHK ve anayasal çalışma meşru değildir." değerlendirmesinde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.