Üzerine duvar yıkılan aracın sürücüsü ölümden döndü

Mucahit Akin  |  11 Ocak 2018, Perşembe 12:36  |  1404 görüntülenme
Şanlıurfa’da tarihi bir evin duvarının, seyir halindeki hafif ticari aracın üzerine yıkılması sonucu sürücü ölümden döndü. Sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken araç ise hurdaya döndü..
Üzerine duvar yıkılan aracın sürücüsü ölümden döndü

Şanlıurfa’da tarihi bir evin duvarının, seyir halindeki hafif ticari aracın üzerine yıkılması sonucu sürücü ölümden döndü. Sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken araç ise hurdaya döndü.
Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Kendirci Mahallesi’nde yaşandı. Muhammed Subaşı idaresindeki 63 K 3635 plakalı hafif ticari aracın üzerine, ana caddeye çıkmak üzereyken tarihi bir evin duvarı yıkıldı. Aracın sürücüsü son anda kendini dışarı atarak ölümden döndü.

"Birden yıkıldı"
Hafif yaralanan sürücü Muhammed Subaşı, seyir halindeyken duvarın birden üzerine yıkıldığını belirterek, "Duvar üzerime yıkıldı. Şoka uğradım. Kendimi zor bela arabadan attım. Buralarda çok sıkıntı oluyor. Duvarlar çıkıntı vermiş. Kendi canımızı zorla kurtardık. Her zaman buradan geçiyorum. Seyir halindeydim, bir anda üzerime yıkıldı” dedi.

Araba yerine insanlar da olabilirdi
Mahallede oturan vatandaşlar ise her gün duvarın dibinden yüzlerce insan geçtiğini, aracın yerinde insanların da olabileceğini belirtti.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!