Advert
Advert

MARS'TA SU BULUNDU, VİRANŞEHİR'DE BULUNAMIYOR!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan ilçede yaşanan sorunlara ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

MARS'TA SU BULUNDU, VİRANŞEHİR'DE BULUNAMIYOR!
Bu içerik 1133 kez okundu.
Advert

Bir Belediye'nin halka sunabileceği en temel hizmet nedir diye sorulsa ne cevap verilir? Su ve yol değil mi?

 

Maalesef Viranşehir Belediyesi bu iki temel hizmeti dahi halka yeterli ve etkili bir şekilde sunmaktan aciz duruma düşmüş halde. Halk susuzluktan kırılıyor, temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanıyor, gruplar halinde Belediye binasına gidiyor, canhıraş bir şekilde bu temel talebini haykırıyor; gelin görün ki Belediye'den bir kişi dahi karşılarına geçip onlara yanıt vermiyor, veremiyor!

 

Artık yeter!

 

Bu halk sahipsiz değil. Halkın parasını üç beş belirsiz, çapsız, etkisiz kişiye peşkeş çekip, çevrenizi zenginleştirmekten vazgeçin artık!

 

İhaleleri şeffaf hale getirin. En ufak bir talebi "şuraya bağış yap, sonra gel" deyip, halkı yolma aracı şekline sokmayın.

 

Unutmayın, siz halihazırda kurulduğunuz makam ve koltuklarda emanetçisiniz. Bunun farkına varın ve gelecekte adınızın hayırla yad edilmesi için gayret gösterin.

 

Biz halkız. Halkın temsilcileriyiz. Bu uyarıyı bir eleştiri olarak alın ve kendinizi düzeltin. Aksi halde, halk ilk seçimde sizi oylarıyla düzeltmeyi bilecektir!

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.