Advert
Advert

Melik: Neferliğimiz sözde değil

Melik: Neferliğimiz sözde değil
Bu içerik 1954 kez okundu.
Advert
CHP Şanlıurfa Birinci Sıra Milletvekili adayı M. Vedat Melik, seçim çalışmalarını sürdürürken, Şanlıurfa medyası ise Melik’e haberlerinde geniş yer veriyor. Önceki akşam kent merkezindeki Edessa TV’ye konuk olan Melik, burada gazeteci Orhan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu ‘Seçime Doğru’ programında önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM’de 22’nci dönem itibari ile Şanlıurfa’dan yine CHP milletvekili olarak mecliste yer aldığına dikkat çeken Melik, “Benim 5 yıllık TBMM’deki varlığımda her zaman öncülüğüm Urfa ve Urfalım olmuştur. Kapım ardına kadar açık kalmıştır. Halkım ile arama asla mesafe koymamış ve onların dertlerine, sorunlarına her zaman ortak olmuşumdur. TBMM kürsüsünde sadece yılda bir defa Urfa’nın kurtuluş gününde değil, 550 gün itibari ile Urfa’yı konuşmuş, her zaman sorunlarını gündeme taşımış, yapılan yanlışlıkları dile getirmişimdir. İnşallah seçilmem halinde bu dönemde de yine böyle olacaktır. Bizim neferliğimizi sözde değil, özünde halkımız için olmaya devam etmektedir” diye konuştu.

 

‘HERKESİ KUCAKLAMAYAGELİYORUZ’

 

CHP’nin iktidar olması halinde kimsenin şekline, inancına, düşüncesine takılmadan tüm insanlığı hizmet adına kucaklayacaklarını sözlerine ekleyen Melik, sözlerini şöyle sürdürdü: “İktidar olduğumuzda emekliyi, çiftçiyi, memuru, dar gelirliyi, esnafı, askeri, polisi, akademisyenleri, hemşireyi, öğretmeni ve kısacası toplumdaki herkesi kaderine asla terk etmeyecek onlara insanca yaşanabilir imkânlar sunacağız. Bu CHP’nin iktidar olması haline halkımıza verdiği namus sözüdür.”(İpekyol)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.