Advert
Advert

Sevenleri Yetkin’i yalnız bırakmıyor

Sevenleri Yetkin’i yalnız bırakmıyor
Bu içerik 1598 kez okundu.
Advert

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahman N. Yetkin’in Yenişehir Uçaksavar kavşağındaki Seçim Bürosu, sevenlerinin akınına uğruyor.

 

1 Kasım seçimlerinde AK Partinin yeniden tek başına iktidar olması için her adayın öncelikle kendi bölgelerinde ve il genelinde çalmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmayarak ziyaretler yaptıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahman N. Yetkin, “7 Haziran seçimleri sonrası bozulan düzenin, huzur ortamının sağlanması ve istikrarın devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımızın AK Partiye oy verecektir. Ziyaret ettiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi, partimize gösterilen teveccüh bizleri umutlandırıyor. Allah’ın izniyle bizlerde, vatandaşlarımızın desteğiyle 1 Kasım sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisinde Şanlıurfa’mızı Milletvekili olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlimize yapılması gerekli yatırım ve hizmetlerin takipçisi olacağız” dedi.

 

Seçim gezilerinin yanı sıra, akşamları da Seçim Bürolarında bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunan, karşılıklı sohbet eden sevenleri ile de bir araya gelen AK aday Yetkin, tek düşüncelerinin AK Partiyi yeniden tek başına iktidara taşımak olduğunu söyledi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ