Advert
Advert

Cevheri Viranşehir’de

Cevheri Viranşehir’de
Bu içerik 1895 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Direkli, Hozantı, Eser Mahalleleri ve Viranşehir ilçe merkezinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK aday Cevheri, seçim sonrası da tek başına iktidar olarak AK yola devam edeceklerini söyledi.

Her gittiği yerde Mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bire bir görüşüp fikir alışverişinde bulunan AK aday Cevheri, AK Partiye destek istiyor. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, gittiği her yerde 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, kendisine iletilen sorunları tek tek not alıyor.

 

Gittiği Viranşehir ilçesinde de AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ile birlikte mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlardan destek istediler. Kanaat Önderi olarak bilinenv e o bölgenin ileri gelenlerinden Mehmet Dodanlı ve Mehmet Ateş ile de birebir görüşen Cevheri, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların AK Partiye oy vermeleri konusunda desteğini istedi.

 

Gittikleri yerde ilgi gören ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Milletvekili adayı Cevheri, “Gerek merkezlerdeki ve gerekse kırsaldaki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere iletilen sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra yapılacak yatırımlarla bu sorunları çözmeye çalışacağız. İnşaallah seçim sonrası tek başına iktidar olarak yeniden AK yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

1 Kasım’da yapılacak seçimlerin önemine değinen Cevheri, “Gittiğimiz yerlerde Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve vatandaşlarımızla tek tek görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Onların isteklerini ve taleplerini dinliyoruz. İnşallah bu isteklerini en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Gittiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği teveccühün sandıklara yansıyacağını da umut ediyoruz. Ben halkımıza bana verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.