Advert
Advert

AK aday Yetkin seçim turunda;

AK aday Yetkin seçim turunda;
Bu içerik 1789 kez okundu.
Advert

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, ayak basmadık yer kalmayıncaya kadar seçim gezilerini sürdüreceğini söylüyor. AK aday Yetkin, AK Parti iktidarı ile ülkemizin kazanmış olduğu siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesi için 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımızın AK Partiye olan desteğinin daha da artarak devam etmesini arzu ettiklerini söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat, Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Haliliye Belediye Meclis üyesi İsmail Güneş ile birlikte Karaköprü ilçesinde esnaf ziyareti, Evren Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnaflardan AK Partiye destek olmalarını istedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliğini de ziyaret eden AK aday Yetkin ve beraberindekiler, Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile de fikir alışverişinde bulundular.

Seçim gezileri ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, “1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretimiz devam ediyor. Bugünde Evren Sanayi esnafının ziyaret ettik. Onların sorunlarını dinledik. Gerçekten onlardan gördüğümüz teveccüh 1 Kasım seçimleri konusunda bizleri gerçekten ümitlendirmiştir. Onların sorunlarını devamlı not alarak Sayın Bakanımızla paylaşıp çözmeye çalışacağız inşallah” dedi.

 

Yetkin, Gazeteciler Birliğinde

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat’ı ziyaretinde konuşan AK aday Abdurrahman N.Yetkin 1 Kasım seçimlerine kadar mümkün olduğunca daha çok Şanlıurfalıya ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek; “13 yıldan bu tarafa AK Parti iktidarı ile ülkemizin kazanmış olduğu siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesi için 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımızın AK Partiye olan desteğinin daha da artarak devam etmesini arzu ediyoruz. İnşallah halkımızın AK Partiye oy vererek bu desteğini  sürdüreceğine olana inancımız tamdır” diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise, 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tablonun ülkeyi olumsuz etkilediğini belirterek, “Demokrasilerin en unsuru olan seçimler neticesine halk tercihini ortaya koymuştur. Bu tercih sonrasında ortaya çıkan koalisyon hükümeti girişimleri başarısız olmuş ve erken kararı çıkmıştır. İnşallah 1 Kasım’da çıkan seçimler sonrasında ülkenin istikrarı konusunda hayırlı bir sonuç çıkar” diyerek 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi belirsizlik ve tekrar başlayan terör olaylarının başta bölge olmak üzere tüm ülkeyi olumsuz etkilediğini söyledi.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ