Advert
Advert

Cevheri Ceylanpınar’da; “İbadet yapmak insanlarımızın en doğal hakkı”

Cevheri Ceylanpınar’da; “İbadet yapmak insanlarımızın en doğal hakkı”
Bu içerik 1943 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesinde ve kırsal Mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Her gittiği yerde oldukça fazla ilgi gören ve AK Parti icraatlarını anlatan AK aday Cevheri, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istiyor.  Cevheri, ibadet yapmanın insanların en doğal hakkı olduğunu söyledi.

 

Muhtarlar ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Burası Beyaztaş vatandaşlarımız kendi imkânları ile bir cami yapmak istiyor. Bu arazi de çiftliğin bünyesinde kaldığı için Devlet Üretme Çiftliğinden izin alınması gerekiyor. İbadet yapmak insanlarımızın en doğal hakkı zaten burası bir yerleşim yeri ve insanlar uzun süreden beri burada yaşıyorlar. Tek talepleri burada caminin izninin verilmesi, inşallah bizde bunun takipçisi olacağız” dedi.

 

 

Mahalle muhtarlarından biri, “AK Partinin hizmetlerini sayacak olursak 15 gün boyunca anlatmam lazım. Ben 62 doğumluyum. Birçok Başbakan, Cumhurbaşkanı ve hükümetler gördüm ama AK Parti’nin Türkiye’ye getirdikleri saymakla bitmez” derken, diğer bir Muhtar da, Cevheri ailesinin tanınmış bir aile olduğunu, yıllar öncede siyasette Milletvekili olmuş, Bakan olmuş aile mensubu olduğunu ve Cevheri ailesinin memlekete çok faydasının olduğunu söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.